Over Jerstal

Årets lokalsamfund 2016 !
Gå til indhold

O.J.Posten

Nyt blad i Over Jerstal og omegn

I weekenden den 23. og 24. november 2013 blev " Over Jerstal Posten " nr. 1 omdelt i Over Jerstal og Arnitlund og om mandagen den 25. november i oplandet øst, syd og vest for Over Jerstal, samt Abkær. Blad nr. 2 bliver omdelt i slutning af februar 2014.
Borgerforeningen & Skausminde

_____________________________________________________
17-09-2013

Borgerforeningen og Skausminde har lige fået omdelt et blad " PÅ LIVET LØS ", det er et blad der i 22 år er blevet trykt til brugerne af Skausminde. Som noget nyt vil vi have udvidet, så der er flere der kommer til at modtage bladet.
Det nye blad har vi tænkt os skal hedde " Over Jerstal Posten ". Bladet vil blive udgivet 4 gange årligt og første gang op til 1. december 2013, den vil komme til at dække arrangementer for ca. 3 til 4 måneder frem.
Vi håber at få et samarbejde med sportsforeningerne og andre foreninger, så deres spilletider og arrangementer kan komme med.

Vi har oprettet en mailadresse til bladet: overjerstalposten@bbsyd.dk hvor vi kan modtage indlæg og tilkendegivelser.

Det er jo ikke gratis at lave sådan et blad og den største udgift er parpir, vi bruger Skausmindes kopimaskine, hvor vi i fællesskab dækker udgifterne. Opsætning, redigering, foldning, klipsning og udbringning foregår med frivillig arbejdskraft.

Vi har endnu ikke sat priser på, hvad det vil koste at være med for foreninger, med deres aktivitetsalender, men har en ide om, at prisen bliver for ½ eller 1 hel A4 side. Vi vil også prøve at sælge annoncer og det bliver i ca. kreditkort størrelse.

Vi håber at byen og opland vil bakke positiv op om projektet.

Borgerforeningen & Skausminde

Over Jerstal Borgerforening, foreningen for sammenhold
Tilbage til indhold