Over Jerstal

Årets lokalsamfund 2016 !
Gå til indhold

Hoved menu:

Borgerforeningen

Renovering af multibanen er nu blevet færdig

August 2013.

Bestyrelsen i Borgerforeningen er nu blevet færdig med at renovere multibanen.

Vi har skiftet nogle af stolperne, skiftet alle pladerne og skiftet bjælken oven på banderne, og vi har repareret revnerne i asfalten.

Det der før var hocybanen er nu blevet omdøbt til multibane, det er fordi den nu har flere funtioner, der kan nu opsættes et tennisnet over banen, Borgerforeningen har nettet liggende i kælderen på skolen, men vi skal have fundet en måde så det er nemt at låne det, det skal ikke være opsat permenent, for så er det i vejen når der skal spilles hocy og det bliver sansynligvis også ødelagt af vind og vejer. Det er mulig der senere kommer endnu flere tiltag hvis byen har interesse i det.

Bestyrelsen Borgerforeningen
Over-Jerstal Borgerforening 

Vi har søgt LAG Haderslev om midler, i anden halv år 2011 til renovering af byens hockeybane, der ligger på sportspladsen. Projektet består i, at kunne købe nye bander og et tennisnet. Foreningen har fået tilkendt 25.082,50 kr. til projektet. Da banen efter renoveringen kan bruges til flere aktiviteter, er denne omdøbt til multibane. Renoveringen starter op i foråret 2012. Løbene info kommer efterhånden. 

Med venlig hilsen
Over-Jerstal Borgerforening


Borgerforeningen har søgt Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri om midler til at renovere multibanen, som daværende HBG fik etableret på sportspladsen i 1999, den gang som hockeybane. I oktober fik vi brev tilbage fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, med tilsagn om 25.082,50 kr. til at få banen renoveret for. Midlerne kommer fra Fødevareministeriet og EU. Borgerforeningen skal komme med tilsvarende beløb, eller frivillig arbejde som bliver prissat.
Julestjernerne er her i slutningen af november 2011 blevet gjort lovlige efter nugældende regler. Borgerforeningen har fået monteret sikringsafbryder på hver enkelt mast, hvor der hænges en julestjerne op på. Det er blevet gjort for de penge Borgerforeningen tjente ved afholdelse af bankospil i sportsugen 2010 og 2011.

Ren By

19. april 2009
Ca. 30 personer var mødt frem, meget fint.
Der blev indsamlet ca. 700 dåser, 200 kg brændbart affald, samt et bildæk, en ildslukker og en kølertaske.
Der planlægges en ny indsamling i september.


Over Jerstal Borgerforening står bag
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu