Over Jerstal

Årets lokalsamfund 2016 !
Gå til indhold

Hoved menu:

Hvad sker der i Over Jerstal

Billeder der er samlet fra FB hvor de er blevet lagt ud i tagt med arbejdet i byparken.

Rækkefølgen er tilfældig.
Resultat efter arbejdslørdag 5. september 2015

17. December 2014

Så er der rydet op, og jævnet med muld, klar til af så græs til forår ( næsten)

6. december 2014

Kroen er nu en stak murbrokker

28. november 2014

Nu er kroen / hotellet næsten revet ned og sortering og fjernelse af materialerne er godt i gang.

29. oktober 2014

Kroen er i dag blevet sandblæst, der er åbenbart nogle farlige stoffer i den maling den var malet med. Det der er blevet renset af vil i morgen blive samlet op og blive fjernet.

25. oktober 2014

Det ser ikke ud af ret meget endnu, men nedbrydningsholdet er ved at rømme kroen for inventar og resterne af møblemanget der er efterladt i bygningen.
16. oktober 2014
Nu sker det! Kroens sidste dage er meget nær!

Tirsdag den 14/10 2014, blev der sat hegn omkring kroen og på mandag, den 20/10 2014, begynder nedrivningen af kroen og der vil gå ca. en måned, så skulle den være jævnet med jorden.

Det er BDS entreprenør fra Sommersted der har opgaven.

____________________________________________________________________

Nyt blad i Over Jerstal og omegn

I weekenden den 23. og 24. november blev " Over Jerstal Posten " nr. 1 omdelt i Over Jerstal og Arnitlund og om mandagen den 25. november i oplandet øst, syd og vest for Over Jerstal, samt Abkær. Blad nr. 2 bliver omdelt i slutning af februar 2014.

Borgerforeningen & Skausminde

_____________________________________________________

17-09-2013


Borgerforeningen og Skausminde har lige fået omdelt et blad " PÅ LIVET LØS ", det er et blad der i 22 år er blevet trykt til brugerne af Skausminde. Som noget nyt vil vi have udvidet, så der er flere der kommer til at modtage bladet.
Det nye blad har vi tænkt os skal hedde " Over Jerstal Posten ". Bladet vil blive udgivet 4 gange årligt og første gang op til 1. december, den vil komme til at dække arrangementer for ca. 3 til 4 måneder frem.
Vi håber at få et samarbejde med sportsforeningerne og andre foreninger, så deres spilletider og arrangementer kan komme med.

Vi har oprettet en mailadresse til bladet: overjerstalposten@bbsyd.dk hvor vi kan modtage indlæg og tilkendegivelser.

Det er jo ikke gratis at lave sådan et blad og den største udgift er parpir, vi bruger Skausmindes kopimaskine, hvor vi i fællesskab dækker udgifterne. Opsætning, redigering, foldning, klipsning og udbringning foregår med frivillig arbejdskraft.

Vi har endnu ikke sat priser på, hvad det vil koste at være med for foreninger, med deres aktivitetsalender, men har en ide om, at prisen bliver for ½ eller 1 hel A4 side. Vi vil også prøve at sælge annoncer og det bliver i ca. kreditkort størrelse.

Vi håber at byen og opland vil bakke positiv op om projektet.

Borgerforeningen & Skausminde

Over Jerstal Borgerforening står bag
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu